Välkommen till Reimerskliniken – din pålitliga partner för estetisk tandvård i hjärtat av Stockholm. I detta inlägg kommer vi djupdyka i två av de mest efterfrågade alternativen för att förbättra ditt leende: tandblekning och skalfasader. Vårt mål är att ge dig insikter som hjälper dig fatta ett informerat beslut om vilken estetisk lösning som bäst passar just dig.

Estetisk tandvård i Stockholm för ett strålande leende

Om du är ute efter estetisk tandvård i Stockholm är du på rätt plats. På Reimerskliniken strävar vi efter att förverkliga dina leendedrömmar genom skräddarsydda lösningar för varje individuell patient.

Tandblekning: Återfå ditt naturliga vita leende

Tandblekning är en beprövad metod för att återställa ditt leendes ungdomliga vithet och uppnå en strålande vit nyans. Vårt professionella team på Reimerskliniken använder sig av avancerade blekningsmedel och modern teknik för att säkerställa effektiva och säkra resultat. Här är några aspekter att överväga när du utforskar tandblekning som en estetisk lösning:

Anpassad behandlingsplan

Vi förstår att varje patient har unika behov och förväntningar. Därför skräddarsyr våra erfarna tandläkare en individuell behandlingsplan för varje kund. Genom att utvärdera graden av missfärgning och din önskade nyans arbetar vi tillsammans för att skapa ett skonsamt och effektivt tandblekningsprogram.

Professionell övervakning

Hos Reimerskliniken sätter vi din hälsa och säkerhet i främsta rummet. Under tandblekningssessionen övervakas du noga av vårt team av professionella tandläkare för att säkerställa att proceduren genomförs på ett säkert och effektivt sätt. 

Långvariga resultat

Med tandblekning hos Reimerskliniken kan du förvänta dig resultat som varar. Även om vissa patienter kan uppleva mild känslighet efter behandlingen, är detta oftast tillfälligt och kan lindras med särskilda tandkrämer. Vi ger också råd om hur du kan upprätthålla och förlänga de vita resultaten mellan behandlingar.

Skalfasader: En permanent förändring för ett perfekt leende

Skalfasader representerar en av de mest avancerade och skräddarsydda estetiska lösningarna för att uppnå det leende du alltid har drömt om. Här är några viktiga aspekter att tänka på när det gäller skalfasader:

Skonsam förändring

Skalfasader är extremt tunna skal som placeras över framsidan av dina tänder. Denna minimalt invasiva procedur innebär att din naturliga tandsubstans i stor utsträckning bevaras. Våra skickliga tandläkare arbetar med precision för att skapa skalfasader som kompletterar din ansiktsstruktur och ger dig ett naturligt vackert leende.

Individuell anpassning

Varje skalfasad skapas individuellt för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi tar hänsyn till din naturliga tandfärg, form och struktur för att säkerställa att resultatet blir så naturligt som möjligt. Skalfasader är idealiska för att täcka ojämnheter, missfärgningar och mindre fel, och de erbjuder en varaktig lösning för ditt leende.

Hållbarhet och underhåll

En av de stora fördelarna med skalfasader är deras långvariga karaktär. Dessa tunt applicerade skal är robusta och motståndskraftiga mot fläckar, vilket ger dig möjligheten att njuta av ett perfekt leende under lång tid. För att bibehålla skalfasadernas utseende rekommenderar vi regelbundna tandläkarbesök och att undvika överdriven konsumtion av färgrika livsmedel och drycker.

Att överväga mellan tandblekning och skalfasader kan vara en utmaning, men oavsett vilken lösning du väljer är vi här på Reimerskliniken för att guida dig genom processen och skapa det leende du förtjänar.

Estetisk tandvård i Stockholm: Att välja rätt lösning

Att stå inför valet mellan tandblekning och skalfasader kan vara en utmaning. För att underlätta din beslutsprocess, överväg följande faktorer:

Grad av missfärgning

Om dina tänder endast är lätt missfärgade kan tandblekning vara tillräckligt. För mer omfattande problem, såsom ojämnheter och skador, kan skalfasader vara ett mer lämpligt alternativ.

Hållbarhet

Tandblekning ger snabba resultat, men effekten kan blekna över tiden. Skalfasader erbjuder en mer långvarig förändring och är mindre benägna att fläcka av sig.

Budget

Prisvariationer förekommer, och det är viktigt att beakta din budget. Tandblekning är ofta mer billigare jämfört med skalfasader.

Estetisk tandvård i Stockholm – Kontakta Reimerskliniken idag

Oavsett vilken estetisk lösning du väljer är det avgörande att du konsulterar våra erfarna tandläkare på Reimerskliniken. Varje behandling anpassas för att passa dina individuella behov och önskemål.

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot ett strålande leende.