Legitimerade tandläkare med många års erfarenhet i Stockholm.

Team

Klinikchef / Leg. Tandläkare Marc R

Marc R

Klinikchef / Leg. Tandläkare

Leg. Tandläkare  Lars E

Lars E

Leg. Tandläkare

Leg. Tandläkare  Farbod J

Farbod J

Leg. Tandläkare

Leg. Tandläkare  Dawit AN

Dawit AN

Leg. Tandläkare

Tandsköterska  Romina H

Romina H

Tandsköterska

Välkommen in till din klinik på Reimersholme i Stockholm.

Reimerskliniken drivs av ett team med professionella tandläkare och tandhygienister under ledning av vår klinikchef Marc Rieke. Målsättningen är att kunna bästa möjliga tandvård och skapa trygghet hos våra patienter. Därför använder vi modern utrustning och skonsamma behandlingsmetoder för att uppnå resultat som oftast håller livet ut.

Vi erbjuder allt från allmäntandvård – rutinundersökningar, tandsstensborttagning och kariesbehandling – till estetisk tandvård, lagningar, implantat och vissa typer av tandreglering. Vårt fokus är att ge dig friska och vackra tänder oavsett var du befinner dig i livet. Den teknik och utrustning som används numera inom tandvården gör att vi kan uppnå väldigt bra resultat på kortare tid.

I dagens samhälle spelar utseendet en central roll för människors självkänsla och välmående.

Ett strålande leende handlar dock inte bara om vackra tänder, utan också om en optimal munhälsa. På Reimerskliniken arbetar tandläkare och tandhygienister med lång erfarenhet av estetisk tandvård. Vi ser till helheten och skräddarsyr varje behandling efter våra patienters behov och förväntningar.

Viktigast för oss är att du ska bli fullt nöjd med resultatet! Tandfasader, tandblekning, applicering av tandsmycke och tandreglering med moderna tekniker är bara några exempel på kosmetisk tandvård som vi utför för att korrigera eller återskapa våra patienters leenden.

Många kan tycka att det är obehagligt att gå till tandläkaren, inte minst vid akuta fall.

Vi har god erfarenhet av tandvårdsrädsla hos patienter och förstår vad det innebär att endast söka vård när olyckan är framme. På vår klinik använder vi färger, dofter, ljud och ljus på ett sätt för att skapa en lugn och avslappnande miljö. Möjlighet till borrfri behandling och smärtfri bedövning finns tillgänglig. Detta gäller både stora och små patienter.

Är du i akut behov av tandvård kan vi ofta erbjuda en tid samma dag.

Kliniken står i nära samarbete med specialister inom alla discipliner, vilka snabbt hanterar våra remisser vid behov. Har du råkat ut för en olycka med dina tänder så är du i trygga händer!

Du hittar oss på Reimersholmsgatan 13.

Kliniken är centralt belägen i Stockholms innerstad och lättåtkomlig med buss eller T-bana från andra närliggande områden.

Boka en tid hos oss online eller ring direkt till kliniken om det är något du undrar över. Det går självklart också bra att skicka mejl till oss på [email protected]. Vi gör vårt bästa för att besvara ditt ärende inom 24 timmar.