Akuta tandbesvär kan uppstå när som helst. Har du någonsin stått inför en plötslig tandvärk eller en skadad tand och känt panik? Vi förstår att akuta tandproblem inte tar hänsyn till scheman. Oavsett om det är en svår tandvärk, en trasig tand eller något annat akut behov av tandvård, kan du lita på Reimerskliniken för snabb och effektiv akuttandvård i Stockholm.

 

Professionell akuttandvård nära dig

På Reimerskliniken strävar vi efter att erbjuda våra patienter omedelbar lindring och långsiktig vård för deras akuta tandbesvär. Vår klinik är belägen i hjärtat av Stockholm och är utrustad med avancerad teknik och erfaren personal för att möta dina akuta tandvårdsbehov.

Varför ska du välja Reimerskliniken för akuttandvård i Stockholm?

Omedelbar tillgänglighet

Vi förstår att akuta situationer kräver snabb handling. Därför strävar vi efter att erbjuda omedelbar tillgänglighet för våra patienter med akuta tandbesvär.

Erfaren personal

Vårt team av erfarna tandläkare och sjuksköterskor är specialiserade på akuttandvård och är redo att ge dig den vård du behöver.

Avancerad utrustning

Vi investerar i den senaste tandvårdstekniken för att säkerställa att du får högkvalitativ och effektiv vård, även vid akuta situationer.
Varmt välkommen till oss på Reimerskliniken. Tillsammans kommer vi kunna ge dina tänder den uppmärksamhet och tandvård de förtjänar.

 

Så fungerar vår akuttandvård

1. Kontakt och akutbedömning

Vid akuta tandbesvär, ring oss omedelbart för att schemalägga en akutbedömning. Vi försöker prioritera akutfall för att ge snabb hjälp.

2. Omedelbar behandling

Efter en noggrann bedömning av ditt tillstånd inleder vi omedelbar behandling för att lindra smärta och adressera den akuta situationen.

3. Långsiktig planering

Vår målsättning är inte bara att ge snabb lindring utan också att skapa en långsiktig plan för att hantera och förebygga framtida tandproblem.

Signalerna som kräver akuttandvård

Tandvärk

Tandvärk är en av de vanligaste orsakerna till att människor söker akuttandvård. Det kan vara en indikation på en djup karies, en infektion eller ett annat underliggande tandproblem. Vi undersöker orsakerna till tandvärk noggrant och tillhandahåller lämplig behandling för att lindra smärta och eliminera roten till problemet.

Trasiga tänder eller förlorade fyllningar

 En trasig tand eller en förlorad fyllning kan orsaka smärta och öka risken för ytterligare skador. Med hjälp av avancerad tandvård reparerar vi trasiga tänder och ersätter förlorade fyllningar för att återställa din tandhälsa.

Infektioner och abscesser

Infektioner och abscesser i tanden kan vara mycket smärtsamma och kräver omedelbar behandling för att förhindra spridning av infektionen. Vi behandlar dessa tillstånd genom rotkanalsbehandling eller andra lämpliga procedurer för att säkerställa att infektionen elimineras.

Förlust av en tand

Om du har förlorat en tand på grund av en olycka är det viktigt att söka akuttandvård. Snabb åtgärd kan öka chanserna att rädda tanden. Vi erbjuder professionell hjälp och utvärderar möjligheterna till återställning.

Skadade eller avslagna tänder

Tänder som är skadade eller avslagna vid en olycka behöver omedelbar uppmärksamhet. Återställande behandling kan vara nödvändig för att bevara tandens struktur och funktion. Vi erbjuder snabb och effektiv tandvård för att hantera dessa akuta situationer.

Varför är det viktigt att agera snabbt?

Att ignorera akuta tandproblem kan leda till allvarliga komplikationer och ökad smärta. Dessutom kan snabb intervention minska risken för långsiktiga skador och öka möjligheten till framgångsrik behandling.

Behöver du akuttandvård i Stockholm? Kontakta oss på Reimerskliniken för snabb och professionell hjälp. Vi är dedikerade till att erbjuda våra patienter den omedelbara vård de behöver för att återgå till en smärtfri och hälsosam munhälsa.

Ring oss nu på 08-6688050 för att boka din akutbedömning!

 

FAQ

  1. Vilka typer av akuta tandbesvär behandlar ni?

Vi behandlar en rad akuta tandbesvär, inklusive tandvärk, trasiga tänder, förlorade fyllningar och andra nödsituationer. Kontakta oss för att diskutera ditt specifika fall.

  1. Hur snabbt kan jag få en akutbedömning?

Vi strävar efter att erbjuda omedelbar akuttandvård. Ring oss så snart som möjligt för att schemalägga din akutbedömning, och vi kommer att göra vårt bästa för att ta hand om dig så fort som möjligt.

  1. Accepterar ni akutfall utanför öppettiderna?

Ja, vi förstår att akuta situationer inte alltid händer under normala öppettider. Vi erbjuder akuttandvård utanför vanliga öppettider. Ring oss för att få hjälp.